Examenprobleem

Laat ik bij het begin beginnen anders snapt u er niets van. Opletten!
Als je ergens examen in gaat doen dan kun je trainen om de kans van slagen te vergroten, je doet dan dus aan examentraining.
Als je bijvoorbeeld  sporttrainer wil worden dan kun je een opleiding volgen bij de atletiekunie en daar doe je dan een examen, en om goed voorbereid op dat examen te verschijnen doe je een examentraining voor het trainingsexamen, ofwel je doet trainingsexamentraining. En om het even compleet te maken, iemand die deelneemt aan zo’n gebeurtenis, als gewone sporter bedoel ik, want er moeten sporters zijn die getraind worden door de trainer, zo iemand doet mee aan een trainingsexamentrainingtraining. Waarbij de training dus de examentraining is van de examenkandidaat terwijl training staat voor de training die de sporter ontvangt van de examenkandidaat. Tot zover alles duidelijk.

Maar nu komt het probleem. Als de dag van het examen aanbreekt dan doet de sporter die dienst doet als examenmateriaal voor de kandidaat mee aan een training, die doet dus mee aan een trainingsexamentraining. Maar ik bedoel dan dus een trainingsexamentraining en niet een trainingsexamentraining, want die hadden we al, dat was de training die de toekomstige trainer voor zijn/haar examen deed. Hoe laat ik nou het verschil horen tussen die twee?

Daar zat ik dus mijn hersens op te kraken vannacht. Ik ga vandaag meedoen met het eerste, als examenmateriaal dus, ofwel de training met de cursieve letters. Zelf hoef ik gelukkig geen examen te doen, ik train alleen voor mijn lol. Maar desondanks heb ik  lang wakker gelegen. Vervolgens ging ik dromen dat we te laat kwamen voor de training omdat P zonodig eerst nog hout moest halen voor de nieuwe tuintrap en ik mijn sportkleren niet kon vinden. U moet weten dat we gisteren alle kasten overhoop hebben gehaald omdat er weer een doos DVD’s was gearriveerd, het was noodzakelijk om allerlei dingen te hergroeperen en doorschuiven om te zorgen dat de inhoud van alle kasten logisch in vindbaar was opgeborgen. Maar ik kon daardoor in mijn droom dus nergens mijn sportkleren meer vinden dus ik besloot om maar iets van het wasrek te halen maar op het wasrek lag een grote berg rommel die we tijdens de zoektocht uit de slaapkamer hadden gegooid en daaronder kon ik ook niks meer terugvinden. En toen kwam opa erbij, die zou namelijk de DVD’s van Cadfael krijgen en vervolgens stapten alle vrijwilligers van de volkstuinen bij mij in de tuin omdat de werkochtend verplaatst was en over dat alles klonk de woeste indianenbarokmuziek van het concert waar we zondag heen waren geweest.

Nu ben ik bekaf.
Gelukkig mag ik straks lekker lopen. En voor daarna liggen er al twee biertjes koud, en er staat een goedgevulde sigarenkist klaar , 70 stuks onvervalste Peter Falk. Lekker!

columbo

Dit bericht werd geplaatst in groningen, hardlopen, lekker, sport. Bookmark de permalink .

16 reacties op Examenprobleem

 1. Sjoerd zegt:

  Hey waar heb je die sigaren vandaan, die vind mijn vrouw ook lekker.

 2. fialas zegt:

  sigaren??????????????? Sjokolasigaren misschien?

 3. ria zegt:

  Foei! Sigaren stinken, dat heb ik altijd nog gevonden, ook toen ik nog rookte hoor. Veel plezier vandaag, maar dat zal wel lukken 😉

 4. Ik kan me voorstellen dat je na zo’n verhaal en droom bekaf bent.
  Maar lekker genieten van de apres-training.
  Fijn weekend.

 5. Ohh, het zijn deeveedees! 🙂

 6. Met zoveel Columbo’s kom je het weekend wel door, weer of geen weer. 🙂

 7. Ik ben jaloers. Wat een prachtige doos! En ik vind het heel gemeen dat de fans die de verschillende seizoenen onmiddellijk bij verschijnen hebben gekocht, geen sigarenkistje hebben gekregen. Maar ik gun het je van harte, Aargh. Veel plezier met de leukste detectiveserie ooit.
  Catharina

 8. Thérèse zegt:

  Ik trapte er echt even in. “Aarg, die sigaren rookt?????”, dacht ik. Ik blijf dat trainingsgedoe en die trainexamens ook moeilijk vinden, maar dat komt omdat ik zo’n heel raar weekend achter de rug heb, denk. Ik kan nog niet zo goed denken.

 9. lien zegt:

  Vannacht slaap je vast heerlijk en droom je over een examentraining met Peter Falk.

 10. harrymeijer zegt:

  Deze trainer wil je nog graag even bedanken dat je toch op tijd was ondanks die onrustige nacht!

 11. yak zegt:

  Is dat nog te bekijken? Ik ben zo bang met dat soort series.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s