Al die willen

Ach wat, winkelen en zo, het zal ons worst wezen. Het enige wat ons momenteel frustreert is natuurlijk die kleinzoon op 727 kilometer afstand, in een reisonvriendelijk land. Hij is inmiddels een jaar oud en verandert snel, het babyachtige is er wel af. Zijn peutertijd willen we niet helemaal missen, de schattigheid van kinderen op die leeftijd komt nooit meer terug. En je weet maar nooit wat daarvoor in de plaats komt. We beginnen angstige vermoedens te krijgen.

Eten op de grond gooien hoort er natuurlijk bij, fruit met een tevreden lachje stukknijpen in plaats van het lekker op te eten is al wat minder. Maar wat we nu hoorden begint te lijken op een criminele aanleg.

Deze week is hij, terwijl alle brave Duitse crechekindjes lagen te slapen, op rooftocht gegaan. Bij vier kindjes heeft hij de speentjes uit de mond getrokken, met als gevolg dat ze allemaal begonnen te huilen waarop iedereen wakker werd.

Dit is de schurk. Ivm de privacy een beetje onherkenbaar gemaakt.

Ze hadden hem natuurlijk geen Joris moeten noemen. U weet wel, al die willen te kaap’ren varen…

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

13 reacties op Al die willen

 1. Ach wat een leukerd! Het baardje staat hem goed! Zo jammer dat je hem zo weinig kunt zien. Wat dat betreft boffen we met onze kleindochter van 11 maanden. We mochten wekelijks oppassen, maar sinds kort gaat ze naar de creche. Nu moeten we opletten als ze komt i.v.m. besmettingsgevaar. Rottijden zijn het toch!

 2. Ria van Felius zegt:

  Hahaha, prachtig verhaal. Het is zeker jammer dat je hem zo weinig kunt zien, hopelijk is er snel verbetering.

 3. Leuk verhaal. Als ik dat soort kleine schurkenstreken over een kleinzoon alleen maar zou kunnen horen zonder dat je hem regelmatig even kunt vasthouden, daar zou ik ook enorm van balen. Een veel groter gemis zou ik me in coronatijd eerlijk gezegd zo 1,2,3 niet voor kunnen stellen.
  Sterkte ermee, hopelijk komen er nu echt snel betere tijden.

 4. Sjoerd zegt:

  Er bestond ook nog ene Joris Goedbloed… Wellicht zijn er nog mogelijkheden tot verbeteren.

 5. Het lijkt me vreselijk als je niet naar je kleinkind mag en niet kunt knuffelen. Hopen dat de grens spoedig weer open gaat.

 6. groninganus zegt:

  De kleine boef lijkt op zijn opa.

 7. fialas zegt:

  speentjes, bah wat vies, groot gelijk Joris.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s